Vi støtter Verdens Skove med 1 % af omsætningen

Betalingsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for varekøb hos niceandpure.org

Handelsbetingelser

Internethandel i forbindelse med køb via webshoppen med kort/kreditkort, bruges der kun godkendte betalingsmetoder. Elektronisk betaling sker via en krypteret forbindelse, der er godkendt til formålet og alle kortbetalinger foretages hos DIBS.

niceandpure.org bruger udelukkende personoplysninger såsom adresse, e.mail og telefonnummer til at fremmelse af ekspeditionen med mindre ønskes så som nyhedsbrev eller lign.

Salg til udlandet:Det er kun muligt at lave ordrer pr. kreditkort fra udlandet (herunder også Grønland og Færøerne). Der tillægges ekstra porto for forsendelse til andre skandinaviske lande. Ved ordrer fra ikke EU-land, Færøerne og Grønland fratrækkes momsen (25% af varens pris) inden vi hæver beløbet ved kreditkortbetaling.

Oplysninger om shoppen
Vi modtager følgende kort: Visa-Dankort, Visa, MasterCard, Visa-Electron, Meastro og MobilePay Online. Vi modtager følgende valutaer: DKK.

niceandpure.org behandler alle personoplysninger fortroligt, såsom kontonumre, e-mails og lign. Ingen af disse oplysninger overdrages, videresælges eller offentliggøres for tredjemand.

Vi sælger varer indenfor følgende kategorier: bæredygtigt og økologisk tøj, interiør og wellness produkter.

niceandpure.org  sender de bestilte varer i løbet af 1-2 hverdage, ved bestilling inden kl 16. Alle køb leveres over 500 kr. leveres ”frit leveret”, inden for Danmark grænser, og forudsætter at leveringen sker til Danmark og alle bro faste øer. dog undtaget Grønland og Færøerne, der betales ekstra gebyr.

 

Forsendelse & levering

Ved mindre pakker/brevpost dvs. forede kuverter.  Alle køb leveres over 500 kr. leveres ”frit leveret”, inden for Danmark grænser, og forudsætter at leveringen sker til Danmark og alle bro faste øer. dog undtaget Grønland og Færøerne, der betales ekstra gebyr.

Vi benytter PostNord eller GLS. 

 

Reklamation og varereturnering

niceandpure.org yder 2 års reklamationsret i henhold til købeløven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles indenfor senest 7 dage efter modtagelse. 

Varen skal efterfølgende returneres til ombytning på sælgeres regning.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler hos niceandpure har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer naturligvis dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt på mail. 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Fortrydelseskøb

Vi yder 14 dages fuld returret. Forbrugeren har nu 14 dage til, på mail at meddele at de fortryder købet, og herefter 14 dage til at sende den retur. Vi yder fri returret. 

Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet prøvet. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, havd der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Ved fortrydelse af køb betaler sælger ekspeditionsomkostninger. Ved returnering skal niceandpure.org kontaktes på mail, og forklares at varen ønskes returneret. 

Der modtages ikke varer pr. efterkrav samt regninger på tilsendte varer medmindre andet er aftalt. For at lette ekspeditionstiden og få sagen til at foregå så hurtigt som muligt, anbefales det at skrive en mail og forklare at varen ønskes returneret. 

niceandpure.org forebeholder sig ret til at afvise tilsendt varer uden foregående aftale på mail eller reklamationsformular.

Varereturnering skal foregå til dette sted. niceandpure kontaktinformationer er som følgende:

niceandpure.org
Jernbanegade 38 2 tv
3480 Fredensborg

email: info@niceandpure.com
telefon:26250015
CVR: 25511220

 

niceandpure.org tager forbehold for eventuelle prisfejl og udgåede varer, ved restordre kan bestillingen annulleres uden yderligere gebyrer.