Vi støtter Verdens Skove med 1 % af omsætningen

Leverandører

The Organic Compagny:

Ærligt og ambitiøst har deres ønske været at udvikle en solid og alsidig virksomhed, med vægt på organiske tekstiler. Kollektionen indeholder lækre tekstiler i bomuld til bad, køkken og børn, samt plaider og stoftasker. Alle designs er fremstillet i økologiske GOTS certificeret bomuld.

Dette sikre kunden, at produkterne er økologisk, samt at ved fremstilling, er der taget hensyn til menneskers arbejdsforhold. Deres værdier og fundament er kvalitet samt respekt for mennesker og natur.

 

Lækre kollektioner fra The Baand.

Stiftet i 2009 af Julie Villumsen og Stine Bauer Boskov.

Målet for The Baand er at skabe favoritter til klædeskabet. “Everyday Heroes” skrives under deres navn, det er ønsket, deres produkter skal være. De får produceret deres kollektioner af Pima bomuld, da længden på fibrene gør, at bomulden føles silkeblød, men samtidig er slidstærk. Bomuld plukkes ved håndkraft i Peru, så det giver god mening, at købe økologisk dyrket bomuld. Både for de bønder, som arbejder på markerne, og for miljøet.

I deres strik kollektioner bruges baby alpaca uld, fra første gang alpakaen klippes, når den er cirka 2,5 år gammel, det er det blødeste uld. Komfort prioriteres altid højt i deres designs.
I f 2014  startede en mindre produktion af cashmere strik op i Nepal. Ligesom i Peru varetages deres produktion i Nepal af små privatejede producenter. Det giver tryghed, og er ligeledes en merværdi til deres produkt.

 

Sporty styles i økologisk bomuld fra AMOV apparal.

Visionen for firmaet begyndte i 2012, hvor ønsket om at skabe kollektioner som er så bæredygtige og ansvarlige som muligt. Lækkert økologisk bomuld, smart nutidigt design udgør i dag AMOV. 

Deres fine vision er et ønske om en fremtid med omdefineret mode. Hvor social og miljømæssig bæredygtighed er fundamentet for alle handlinger. 

 

Kvalitets materialer fra Misty May.

Designeren Trine Habel er, siden år 2009 kvinden bag mærket Misty May. Deres visionen for Misty May er at tilbyde dig et produkt, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer, og som har gennemgået en seriøs designproces fra tanke til færdigt produkt.

Det er et stykke tøj som ikke bare følger en flygtig trend, men som er mere vedvarende. Hendes strik kollektioner er oftest produceret i alpaca uld, silke og cashmere. Oftes med nøje tanke for fairtrade.

Hendes hjerte banker også for Grønland, hvor hun har tilbragt en del af sin barndom. Hvorfor hun forhandler det certificerede bæredygtige Grønlandske sælskinds brand Soul for Seal, hvor man finder de fineste sælskindsprodukter.

 

Top bæredygtigt badeserie fra IloveEcoEssential.

iLEE er en del af den stadigt voksende iLoveEcoEssentials familie, hvis ønske er at redde verden, eller at gøre alt for at prøve, mens de får os til at se, føle og dufte bedre en nogen sinde før. Kort fortalt er de en gruppe slightly fundamentale øko-freaks, som lidenskabeligt har arbejdet med at producere produkter, som ikke skader miljøet på nogen måde overhovedet.  

Produkterne er udviklet ifølge fair trade principper, med en totalt gennemsigtighed i hele produktionskæden. Det er top standard, og de bedste af de højest rangeret luksus og kvalitets produkter på markedet. Med disse produkter skal man ikke bekymre sig om vandspild eller grundvand, her er intet spor af microplast overhovedet.  

 

Lækreste strik og assories fra Esencia.

De to herboende kvinder, den kvinde fra Bolivia og den anden kvinde fra Japan, startede i 2006 deres fælles firma Esencia. 

Esencia’s produkter er designet i Danmark, og produceret i Bolivia og Peru, i overensstemmelse med disse landes gamle og højt respekteret traditioner for tekstil og håndværk. 

Deres kollektioner og accessories er designet med en dedikation fra de fineste kvalitets materialer. Esencia står for klassiske styles med en langvarig glæde, og en lang holdbarhed. Desuden for en social organisation, som udelukkende arbejder med leverandører som vedtager fair trade principper.

 

Økologisk og bæredygtigt designs fra Serendipity:
Designet er stylet til den Skandinaviske stil, med rene linjer, og med et funktionelt enkelt snit, og er komfortabelt.
Hele bomuld kollektion, er GOTS certificeret 100% organisk og SA8000 certificeret til kundens garanti. Det sikre at kollektionerne er  udført så miljøvenligt som muligt, og at de mennesker som producerer tøjet, behandles godt.
Kollektionen med Alpaca uld, er udført fra de fineste 100 % baby-Alpaca uld fibre. Det ikke muligt at have Alpaca uld certificeret som organisk, da dyrene lever fritgående.
Serendipity kan erklære sig organisk, ved at de kollektioner som leveres, er ansvarlige produkter, hvor stoffet er mildt for huden, er produceret miljømæssigt.

 

Yoga, Pilates og Relax tøj fra Yogaudstyr.dk:
De står for lækkert og komfortabelt træningstøj, til yoga, pilates eller blot til relaxing. Nogle af modellerne kan sagtens bæres til et par jeans til hverdag. Tøjet er udvalgt til at det skal være super komfortabelt at have på, og skal tilpasse sig kroppens bevægelser. Mærket Asquith London er et bæredygtigt designet livsstilsmærke. Det er klassisk og godt skåret træningstøj i luksuriøse og økologiske stoffer, som føles fabelagtig mod din hud.

 

Tasker af ByBessert:
Alle tasker er smukke, unikke, og håndlavet, og så har de deres helt egen historie. Secondhand skind og stof fra forskellige genbrugsbutikker udvælges nøje. Jakker og bukser re-designes til skønne tasker med hver deres unikke udtryk.
Taskerne er syet på egen lille systue, på en professionel symaskine, med stærk tråd og kvalitets tilbehør.
Der skabes kun én af hver taske, så de er 100% second hand, og bæredygtige.

 

Cashmere fra The North Land Cashmere:
Virksomheden The North Land Cashmere, fokuserer på at bruge rene naturlige fibre, som er samlet af  lokale hyrder. De fine bløde fibre stammer fra geder som lever i det indre Mongoliet. Gederne græsser frit  på sletterne, og da temperaturen er ekstrem, helt ned til -46 g, har deres pels tilpasset sig til, at holde dem varme.
The North Land Cashmere fremstiller b.la. sweaters, bluser og tørklæder som er miljøvenligst produceret.

 

Undarmaa:
Undarmaa, hun stammer fra en gammel nomadeslægt i Mongoliet. I barne- og ungdomsårene tilbragte hun  meget tid blandt nomadeteltene og slettens græssende dyr.
I dag driver hun en forretning med lækkert smart Cashmere tøj fra den Mongolske Cashmere uld. Produkterne  som produceres i hjemlandet, sælges i Danmark, og derved viderebringes de gamle traditoner.
For hende handler det om at levere et kvalitetsprodukt fra de vilde og øde stepper i Mongoliet. Det handler også  om sweatre, tørklæder, smukke plaider. Men også om at sikre kvaliteten og dæmme op for forringelsen af den  cashmere, der alt for ofte bliver blandet op med uld af ringere standard.
Når hun fortæller nomaderne, hvor stor pris danskerne sætter på de produkter, som de leverer materialerne til,  er det med til at give dem deres selvtillid tilbage.

 

Unik Room Fragrance fra Bottega degli Aromi i Nemi:
Room Fragrance, Fragolina di Nemi, er en dejlig sød og frisk rumduft. Den forhandles nu helt unikt i webshoppen. Nemi en lille højtbeliggende landsby i Italien, er specifikt kendt for disse skovjordbær, da de kun vokser i om omkring Nemi.
Processen er at Skovjordbærrene udblødes i vand og risstivelse, hvorved essensen bibeholdes og bruges som parfume.Butikken Bottega degli Aromi, har et specielt udvalgt af naturlige dufte og creme.

 

Lammeskind fra HammershusLam på Bornholm:
Ægte lækkert superblødt og bæredygtigt lammeskind. Fårene græsser ude hele året, pånær de to måneder de godt 600 moderfår skal have lam.

Fårene er med til at pleje den Bornholmske natur og indgår i den plan der er lagt for at genskabe og vedligeholde de oprindelige græsnings naturarealer. De bliver passet og plejet efter den mest naturlige metode. Garvingen foregår i Tranås pelsgarveri som har de skrappeste miljøkrav i Sverige.