Vi støtter Verdens Skove med 1 % af omsætningen

Materialebeskrivelser

Puder og pels 

Generelt om Lammeskind fra HammershusLam:
De miljørigtige lammeskind er fra Bornholm. Fårebesætningen er primært af arten Gotlændere og Texel/Gotlænder krydsninger. De græsser især ved Hammershus omegn. De græsser ikke helt frit, men i store indhegnede områder. 
Det er med garanti at dyrene har haft et godt liv. Garvningen er foregået på anerkendt garveri i Sverige.
Ved yderligere spørgsmål henviser vi til hammershusLam.dk
 
Generelt om alle puder fra niceandpure:
Vores puder er syet på lille dansk systue, beliggende i Helsingør.
Lammeskinds pels er fra HammershusLam. 
Stof er fra Sanderson stofprøvemappe, samt fra div. stofrester. 
Samt stof i ØkoTex fra Stof og Stil.
Monteringspuderne er fra Dynespecialisten og indeholder:
Monteringspuder fra i ØkoTex klasse 1, NOMITE. 
Det er en allergivenlig pude, i 100% hvide danske andefjer. 
Betræk i 100% hvid bomuld. Produceret i Danmark.
 
Room Fragrance 
  
Generelt om Room Fragrance duft olie fra Nemi i Italien:
Room Fragrance Fragolina di Nemi, er en ren økologisk olie, med udtræk af de helt specielle skovjordbær som vokser i og omkring Nemi i Italien. 
Duften er sødlig, frisk og meget som sommer jordbær. 
 

Cashmere, uld og andet textil

Generelt om 100% ægte ekskulsiv Cashmere uld:
Cashmere kommer fra får, hvor fibre redes ud af deres pels. Derefter forarbejdes det efter ældgamle håndværksmæssige metoder, og vindes til garn.
Gederne er fritgående på de kolde sletter, i det indre Mongoliet. Deres pels har udviklet sig til at kunne modstå de ekstreme kuldegrader på ned til minus 50 grader, og en del varmere i dagtimerne, også selv når kulde og varme mødes, holdes varmen.
Cashmere uld giver dig varme, tilpasser sig din kropsvarme og holder på den. Samtidig føles cashmere meget let, blødt og lækkert på kroppen.
 
Specifikt om 100% kvalitets Cashmere uld fra det indre Mongoliet, som produceres i Kina. I følge leverandøren North Land Cashmere, er produktionen så miljørigtig som muligt. De fokuserer på helt naturlige fibre, fra besætninger som lever fritgående på de enorme sletter, og passes af de lokale hyrder. Ved yderligere spørgsmål henviser vi til deres website northlandcashmere.com.
 
Specifikt om 100% kvalitets Cashmere- og Baby Kamel uld fra Mongoliet. Det er kvalitets uld  som er velproduceret på ældgamle stolte traditioner, og er blevet forfinet og forbedret på de mongolske stepper gennem hundreder af år. Ved yderligere spørgsmål henviser vi til deres website undarmaa.com
 
Generelt om Baby Kamel uld
Ulden er overraskende blødt og har en dejlig lys naturlig farve. Det er fibre redt fra kamelens mave og bryst. Ulden’ s specielle egenskaber har været kendt i mange århundrede. Den har hule fibre, hvilket gør garnet ekstra varmeisolerende og let. Ulden er både lettere end f.eks fåreuld, og meget stærkere. 
Den er også god til at absorbere fugt, så man ikke sveder.
 
Generelt om Baby Alpaca uld 
Alpakaen, er en afart af lamaen, og bliver avlet specielt for deres fibre. Alpakaen lever naturligt i en højde på ca 3500-5000 meters 
højde i Andes bjergende i Sydamerika, og kan leve i ekstreme kuldegrader. 
Alcapaka ulden er eksklusiv og har samme fordel som cashmere, den holder dig varm. Den er desuden let og stærk, og åndbar på en gang. 
Det bedste alpaca garn er silkeblødt, og skulle ikke skabe irritation eller kløe, når det bæres direkte på følsom hud.
Strikken er semi hånd strikket, hvilket betyder der benyttes strikkemaskiner i dele af processen.Deres Alpaca og Llama uld-modeller er delvist eller fuldt ud produceret ved håndarbejde i Bolivia. Ved yderligere spørgsmål henviser vi til deres website serendipity.dk
 
 
Andet textil:
 
Generelt om Økologisk bomuld
Al bomuld er 100 % økologisk. Økologisk bomuld har den fordel, at den føles let, blød og rigtig behagelig på huden. 
Garnet, både det vævet eller strikket er dyrket og produceret i Indien. Bomulden og stoffet lever både op til GOTS standard, og er Fair Trade stemplet. Ved yderligere spørgsmål henviser vi til serendipity.com 
 
Generelt om økologisk uld
Den økologiske O-uld + silke er produceret i Kina. Hvor den økologiske uld er Australsk, og produceret i Indien. Ved yderligere spørgsmål henviser vi til serendipity.com 
 
Generelt om textil fra Yogaudstyr 
Yoga/relax tøj fra Asquith London. Textilet/materialet er Bambor, et produkt af 60% bambus, 30% økologisk bomuld, 10% elastan. 
Ved yderligere spørgsmål henviser vi til yogaudstyr.dk